Lyshytta (Sant Pere dels Forcats)











Susanna i Enric us conviden a gaudir de Lyshytta, un allotjament per 5-6 persones a Sant Pere dels Forcats, al límit entre la Cerdanya i el Conflent. A 1565 m d'altitud, és un petit xalet muntanyenc d'inspiració noruega i savoiarda, d'una sola planta i amb jardí. Al peu del camí de Sant Jaume i en un barri molt tranquil.

Disposa d'una habitació amb un llit de matrimoni i unes lliteres, i un petit altell amb un llit doble. Hi ha una cuina-menjador amb tots els estris necessaris (vaixella, rentaplats, nevera, microones, vitroceràmica i forn) i una sala d'estar amb TV-video. Hi ha calefacció i a més a més, una estufa de llenya. En el bany també hi trobareu una rentadora.
Al jardí privat de 120 m2 tenim mobiliari d'exterior.

El lloguer és de gestió lliure, i al poble mateix trobareu una botiga on podeu comprar de tot.

A Saint Pierre podreu fer un munt d'activitats a l'aire lliure: BTT, passejades a cavall, senderisme, escalada, esquí, ...


Distància a les estacions d'esquí més properes:

"Espace Cambred'Aze" 1 km
"LesAngles" 15 km
"Font Romeu" 10 km


TARIFES

Temporada alta : 110 € dia/allotjament (dues persones) + 12 €/nit/persona extra
Temporada baixa: 90 € dia/allotjament (dues persones) + 12 €/nit/persona extra

La casa es lloga sense llençols ni tovalloles. Opcionalment, si ho desitgeu, els podem llogar a 15 € per persona per tota l'estada.
El consum elèctric es facturarà apart.
Taxa de séjour: 0,30 €/nit/adult


Temporada Alta:
Desembre, Gener, Febrer, Març i Abril



Temporada Baixa:
Maig, Juny, Juliol, Agost, Setembre, Octubre i Novembre



CONSIDERACIONS


En el moment d'entrar fem dipositar una fiança de 200 € en metàl·lic que us serà retornada en el moment de marxar si no hi ha cap problema i la casa està tal com la vau trobar. Les despeses d'electricitat i la taxa de séjour les solem descomptar d'aquest import.


El càrrec pel servei de neteja no està inclòs en el preu. Es pot optar per pagar el suplement de 75 € o netejar l’allotjament vosaltres mateixos al marxar.

No s’accepten animals i no es pot fumar dins de l'allotjament. Fora cap problema, sempre i quan es matingui l'entorn net.